Product beoordelingen voor Verhuisdoos L - 10 stuks

Schrijf uw eigen beoordeling
*
*
Slecht
Uitstekend
Huidige beoordelingen
Toppertje
Het in elkaar zetten was even lastig, maar wanneer je het door hebt, is het een prima doos. Je moet hem goed scheuren op de scheurlijnen. Voor deze prijs zeker een goed doos!
Else Mieke | 1-3-2017 11:25
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (9/3)
prima voor in de opslag
Heb de dozen gebruikt voor in de opslag, bij mijn bestelling zat namelijk ook nog een waardebon voor de 1e maand opslagruimte bij Allsafe gratis. eenvoudig in elkaar te zetten en prima stapelbaar.
Gast | 1-3-2017 11:25
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (10/4)
Lekker stevig en snel binnen
Binnen 1 werkdag al ontvangen. De verhuisdozen zijn lekker stevig en vergeleken met bouwmarkt een stuk goedkoper. Een echte aanrader!
Dennis | 30-5-2017 09:17
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (14/3)
Prima dozen
Prima dozen, voor boeken zou ik echter de archiefdoos gebruiken die ze ook verkopen op de site.
Gast | 22-8-2017 13:37
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (5/1)
Doos overleeft verhuizing
Ik had uit verschillende winkels verschillende verhuisdozen , maar deze ALLSAFE doos is de enige die de verhuizing heeft overleefd!
Gast | 25-8-2017 09:58
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (7/1)
All safe flexibele verhuisdoos L
Flexibele verhuis doos. Handig als je daar naar op zoek ben. Alles heeft natuurlijk zijn prijs. Wil je een stevige doos dan kan je beter gaan voor de duurdere variant.
Gast | 16-10-2017 10:22
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (3/1)
Snel in huis!
Prima verhuisdozen voor weinig geld. Aangeschaft voor de verhuizing.
Dennis | 27-12-2017 16:28
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)
30 verhuisdozen
Ik denk dat ik 30 verhuisdozen nodig heb. Wat zijn de kosten  ? Is dit huur, (voor hoeveel dagen ???) of koop? Gr'

Gr. Manja.
Gast | 28-8-2018 17:10
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/2)
Super dozen
Met afstand de stevigste dozen die ik ooit heb gehad, en dat voor die prijs!! Hoe vol we ze ook propten, geen enkele is gescheurd. Dat was bij veel andere merken wel anders.
Gast | 28-1-2019 00:18
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)