Gebruiksaanwijzing verhuisdoos

Bekijk hier het instructiefilmpje van de verhuisdoos Large:

De ALLSAFE verhuisdoos Large is makkelijk in elkaar te vouwen. De bodem is dubbeldik en daardoor dus extra stevig. Daarnaast zorgen de verstevigde dubbele handvatten voor gemakkelijk transport zonder uitscheuren tijdens het tillen. Bekijk hierboven het instructiefilmpje hoe je de verhuisdoos in elkaar kunt zetten. Belangrijk is het terugvouwen van de bodem aan de binnenkant van de doos en het terugvouwen van de flappen met de handvatten. Dit zorgt beide voor de stevigheid van de doos en daarmee de draagkracht.

Zo vouw je de Verhuisdoos Large:

  1. Scheur de flapjes aan de zijkanten los en vouw de doos rechthoekig
  2. Vouw eerst de bodem zonder flappen naar binnen
  3. Vouw daarna de andere bodem naar binnen, met de korte flappen naar binnen gevouwen
  4. Draai de doos om, zodat hij rechtop komt te staan
  5. Aan de binnenkant, vouw de bodem zonder flapjes maar boven
  6. Vouw de korte flappen naar de zijkant en vouw dan de bodem zonder flappen weer terug (er ontstaat nu een dubbele bodem)
  7. Voor de stevigheid van de doos, vouw je nu de korte flappen bovenaan de doos naar binnen
  8. Vouw daarna de handvatten aan de zijkant naar binnen
  9. Pak je spullen in, en vouw de doos aan de bovenkant dicht door de grote flappen in elkaar de vouwen

Naast de L-doos, bieden we ook de professionele verhuisdoos XL. Deze verhuisdoos is net iets groter dan de L-doos (63 liter in plaats van 50 liter). De doos heeft een autolock bodem en is dus nog makkelijker in elkaar te vouwen. De doos heeft een volledig dichte bodem, dus geen kans op uitscheuren of open schieten. De doos gaat langer mee en is bedoeld om professioneel of meerdere keren te gebruiken. Bekijk de vouwinstructie voor deze doos hier:

De ALLSAFE archiefdoos is onze medium doos, speciaal ontworpen voor het vervoeren of opslaan van je archief of boeken. Er kunnen 5 tot 7 ordners in de doos en deze is ook weer makkelijk in elkaar te vouwen. De archiefdoos is voorzien van een tuimelklep, waardoor die makkelijk afsluitbaar is. Bekijk hier de vouwinstructies van deze doos:

Alle verhuisdozen zijn ook te koop in actiepakketten. Naast de verhuisdozen biedt ALLSAFE ook producten aan die je kunnen helpen met een verhuizing, verbouwing of opslag. Bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal als inpakpapier of noppenfolie, matrashoezen, stellingkasten of tape.

 

Ga je verhuizen of verbouwen?

Bij een verhuizing of verbouwing is het praktisch om je spullen even uit de weg te hebben. Bij ALLSAFE Mini Opslag huur je al vanaf 1 week een veilige en verwarmde ruimte. Je bent verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met de beste prijs.