Verhuisservice

Bij Goedkopeverhuisdoos.nl bieden wij ook een verhuisservice aan. Of je nu vervoer zoekt of je verhuizing volledig wilt laten verzorgen, je vindt het bij ons op maat.

Hoe werkt verhuisservice?
Bij elke bestelling ontvang je een waardebon voor 1 maand geheel gratis oplagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag. Zo kun je geheel vrijblijvend kennismaken. Bij ALLSAFE Mini Opslag huur je niet alleen opslagruimte voor de beste prijs, maar profiteer je ook van voordelige verhuisservice. Bij ALLSAFE kies je voor de transportoplossing die het beste bij jou past. In veel gevallen is dat voor huurders van een opslagruimte ook nog eens gratis!

Kies de Verhuisservice die het beste bij jou past

Budget Verhuisservice - Voordelig gebruik verhuisbus/aanhanger
Als je de verhuizing zelf wilt doen, is Budget verhuisservice de voordeligste keuze. Je kunt afhankelijk van de grootte van jouw opslagruimte een aantal uren gratis de ALLSAFE verhuisbus of aanhangwagen gebruiken.

Basis Verhuisservice - Verhuishulp
Heb je een kleine verhuizing of maar een beperkt aantal spullen op te slaan? En kun je indien nodig zware spullen helpen in- en uitladen? Kies dan de Basis verhuisservice. De ALLSAFE Verhuishulp haalt jouw spullen op en brengt ze desgewenst ook weer terug.

Plus Verhuisservice - Volledig verzorgd transport
Staat jou een grote verhuizing te wachten? Geef dan de gehele verhuizing uit handen aan één van de verhuispartners van ALLSAFE. Met deze Plus Verhuisservice wordt alles voor je verhuist en desgewenst opgeslagen.

Verhuisservice nodig? Plan het in via 0800- 255 72 33 (0,10 per minuut) of vul het contactformulier in.