Verhuisservice

Bij Goedkopeverhuisdoos.nl bieden wij u ook verhuisservice aan. Of u nu vervoer zoekt of uw verhuizing volledig wilt laten verzorgen, u vindt het bij ons op maat.

Hoe werkt verhuisservice?
Bij elke bestelling ontvangt u een waardebon voor 1 maand geheel gratis oplagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag. Zo kunt u geheel vrijblijvend kennismaken. Bij ALLSAFE Mini Opslag huurt u niet alleen opslagruimte voor de beste prijs, maar profiteert u ook van voordelige verhuisservice. Bij ALLSAFE kiest u voor de transportoplossing die het beste bij u past. In veel gevallen is dat voor huurders van een opslagruimte u ook nog eens gratis.

Kies de Verhuisservice die het beste bij u past

Budget Verhuisservice - Voordelig gebruik verhuisbus/aanhanger
Als u de verhuizing zelf wilt doen, is Budget verhuisservice de voordeligste keuze. U kunt afhankelijk van de grootte van uw opslagruimte een aantal uren gratis de ALLSAFE verhuisbus of aanhangwagen gebruiken.

Basis Verhuisservice - Verhuishulp
Heeft u een kleine verhuizing of maar een beperkt aantal spullen op te slaan? En kunt u indien nodig zware spullen helpen in- en uitladen? Kies dan de Basis verhuisservice. De ALLSAFE Verhuishulp haalt uw spullen op en brengt ze desgewenst ook weer terug.

Plus Verhuisservice - Volledig verzorgd transport
Staat u een grote verhuizing te wachten? Geef dan de gehele verhuizing uit handen aan één van de verhuispartners van ALLSAFE. Met deze Plus Verhuisservice wordt alles voor u verhuist en desgewenst opgeslagen.

Verhuisservice nodig? Plan het in via 0800- 255 72 33 (0,10 per minuut) of vul het contactformulier in.