Inpakmateriaal

Op Goedkopeverhuisdoos.nl heeft u de keuze uit een ruim assortiment inpakmateriaal voor uw verhuizing, verbouwing of opslagperiode. Als u gaat verhuizen of opslaan heeft u al genoeg aan u hoofd. Daarom kunt u bij ons uw inpakmateriaal simpel, snel en veilig bestellen. Daarnaast is al het inpakmateriaal van Goedkopeverhuisdoos.nl kwalitatief sterk en speciaal gemaakt om uw waardevolle spullen te beschermen tegen breuk, beschadiging of vocht.

Sorteer op

Inpakpapier (100 vel)

Dit inpakpapier is ideaal als tussenlegger tussen borden en schalen, maar ook zeer geschikt voor het verpakken van onder andere zilvergoed, beelden en vazen. Goederen waarop krassen kunnen ontstaan (zilver, koper en messing) kunt u beter ook verpakken met dit inpakpapier. In één pak zitten 100 vellen verhuispapier!

Gebruik: Pak een verhuisdoos. Begin onder in de doos met het maken van een verende laag van proppen papier. Verpak servies in de vellen inpakpapier. Zet ingepakte borden, platte schalen, schotels en glasplaatjes op een kant in de doos. Vul de gaten op met proppen verhuispapier en maak daarmee ook de onderste laag gelijk.
€9,95 €3,99

Verhuisdekens

Voorkom beschadiging van uw goederen met deze beschermende verhuisdeken, ook wel opslagdeken genoemd. De verhuisdekens zijn meerdere malen te gebruiken. De verhuisdeken is ook te gebruiken als inloopdeken om uw vloer te beschermen!
Gebruik: uitvouwen, om spullen heen vouwen of op vloer leggen ter bescherming. De verhuisdekens zijn 1,5 meter bij 2 meter.
€9,95 €3,99

Noppenfolie

Deze rol noppenfolie is ideaal voor het verpakken en/of de bescherming van o.a. kwetsbare voorwerpen zoals servies, antieke meubels et cetera. De rol noppenfolie is 10 meter lang met een breedte van 40 cm.
€5,49 €4,99

2 rollen tape met houder

Deze grillo met verhuistape is ideaal bij een verhuizing en verbouwing. Met deze tape inclusief houder sluit u verhuisdozen eenvoudig. Deze grillo met 2 rollen tape is ook ideaal wanneer u meubels wilt verpakken of gedeelten van uw huis wilt afplakken wanneer u gaat schilderen of verbouwen.

- Tapelengte 5 meter, tapebreedte 50 mm

- Extra sterke grillo en kwalitatieve tape

- Grillo is geschikt voor hergebruik

€13,99 €8,99