• Verhuisdoos actiepakket
  30 stuks voor € 29,40

  De Verhuisdoos L is makkelijk in elkaar te vouwen en heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk in elkaar te vouwen, geen tape nodig.

  Info & Bestellen
 • ACTIE: Archiefdoos /Boekendoos M (40 stuks)
  40 stuks voor € 72,00

  Deze Archiefdoos M is gemakkelijk in elkaar te vouwen en op maat gemaakt voor het opbergen van 5 tot 7 ordners.

  Info & Bestellen
 • Verhuisdoos actiepakket
  50 stuks voor € 48,50

  Bent u op zoek naar goedkope verhuisdozen? Profiteer van ons actiepakket 50 stuks, hiervoor betaalt u slechts € 0,97 per doos.

  Info & Bestellen
 • Verhuisdoos XL - 10 stuks
  10 stuks voor € 24,00

  Onze XL verhuisdoos met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Deze grote verhuisdoos heeft een autolock bodem en is dus makkelijk in elkaar te vouwen.

  Meer info & Bestellen

Goedkope verhuisdozen

Bent u op zoek naar goedkope verhuisdozen die ook stevig zijn? Bij Goedkopeverhuisdoos.nl hebben we topkwaliteit verhuisdozen voor de laagste prijs. Zo kunt u kiezen uit meerdere soorten en maten verhuisdozen, archiefdozen en ander verhuismateriaal, zoals noppenfolie, inpakpapier en meubelhoezen. Onze verhuisdozen zijn eenvoudig in gebruik en zonder tape in elkaar te zetten. De stevige verhuisdozen zijn allemaal uitgerust met handvatten en een dubbele bodem waardoor u met een gerust hart uw spullen kunt verhuizen. Bij Goedkopeverhuisdoos.nl vindt u de beste verhuisdozen voor de laagste prijs!

Alle producten

Loading...